Skip to main content

Weekblad Vox

Actueel nieuws redactie

Voor u ligt de 1ste Vox van het nieuwe schooljaar. Onze nieuwe bezorgertjes gaan voor het eerst op pad. Ieder jaar is het een heel gepuzzel om via school voor iedere wijk een bezorger te vinden. Zo ook dit jaar.
Voor de wijk: Albergerweg, Zenderseweg (vanaf Bekkingvelderweg) is dat niet gelukt. We zoeken nu een volwassen bezorger.Is dit iets voor u?  Meld u zich dan aan via 06-51209141

Regelmatig komen er nog berichten binnen op mijn privé-mail. Na 24 september zal ik ze niet meer lezen. Ik heb nl een nieuw mailadres. Graag berichten voor Vox standaard naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag in eenWord bestand. Calibri 12)Klachten over bezorging kunt u melden via 06-51209141

In oktober begint de nieuwe jaargang. Dat betekent dat eind oktober € 10,- zal worden geïncasseerd. Zijn er veranderingen in uw banknummer dit graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Dit kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens redactie Vox

Betsy Paus

LogoVox

Inleveren kopij

Voor dinsdag 22.00 uur bij:
Betsy Paus
Hoofdstraat 28 Zenderen
tel. 06-51209141

Of mail kopy naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online via:   MELD  NIEUWS

 

Nieuws redactie

Belangerijk nieuws redactie
Layout kopy Vox
Vermelden van overlijdens
Inning abonnementsgeld

Voxbezorging

Abonnementen en klachten
tel. 06-51209141

Archief