Skip to main content

Het Bloemenerf Zenderen

De Pluktuin is geopend! Elhorsterweg 6, Zenderen

Er staan nog steeds prachtige bloemen klaar om geplukt te worden. Bij warm weer raden we aan om 's ochtends of aan het begin van de avond
langs te komen. Kom zelf een prachtig boeket samenstellen, of laat er eentje door mij maken.
Stuur een berichtje naar 0623776779, en ik help je graag verder!

Zodra de kalebassen en pompoenen goed zijn gegroeid, zullen deze ook verkrijgbaar zijn bij de straat of in ons huisje.

In ons huisje kun je, naast een drankje en koekjes, ook jam, honing en kleine cadeautjes vinden voor jezelf of iemand anders. We zijn bovendien een officieel rustpunt voor wandelaars en fietsers.

Workshops Bloemschikken

Eind september starten de workshops weer! We gaan een mooie herfstkrans of een prachtig bloemstuk maken. De kosten variëren per creatie. Een workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Voorbeelden, prijzen en data vind je op onze website. Of stuur me een berichtje, en ik stuur je de info door. Aanmelden kan door je
voorkeursdatum (en eventueel een tweede keuze) door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0623776779.

Bezoek ook onze website www.hetbloemenerf.nl om mijn eerdere werk te bekijken. De data voor het maken van een adventsstuk in november en een kerststuk in december staan ook al online. Liever per whatsapp ontvangen? Stuur mij een berichtje op 0623776779.

Lieve groet,
Patricia