Skip to main content

De toekomst van Sindron –

maandag 6 juli om 19.30 uur bij Sindron.

Beste inwoners van Zenderen,

Zoals jullie weten is Aveleijn per 1 juni jl. gestopt met de supermarkt en het beheer van de gemeenschapsruimte. Er zijn een aantal vaste gebruikers, die willen we graag de kans geven om wederom gebruik te kunnen maken van Sindron.
Daarnaast zou Kinderopvang Duimelot graag gebruik maken op een  3-tal middagen (ma-di-do) van de ruimte voor de BSO.

Sindron is de gemeenschapsruimte van Zenderen. Deze ruimte is gerealiseerd vanuit de verschillende Dorpsplannen voor een breed publiek voor de leefbaarheid van Zenderen. “Ontmoeten” in de breedste zin van het woord tussen jong en oud. Graag willen we dat weer nieuw leven inblazen.

Een voorstel is, dat vanuit de Dorpsraad waar gewerkt wordt met verschillende werkgroepen, de werkgroep Sindron wordt gevormd met een club vrijwilligers die zich inzetten om de leefbaarheid van het dorp te vergroten.
Dit kan op projectbasis zijn, waarbij je je actief inzet voor een periode van 6-8 weken. Naast deze groep, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die het beheer op zich wil nemen. De huidige gebruikers zijn allen (redelijk) zelfvoorzienend, waarmee de beheerderstaken relatief klein zijn.

Wat zou voor u de leefbaarheid kunnen vergroten?
Activiteiten SindronMogelijke voorbeelden kunnen zijn; samen koken en samen eten. Muziek bingo. Starten en eindigen met fietsen, wandelen, motorrijden. Of wellicht jeu de boules? Een toneelgroep? Misschien samen bootcampen? Een gameavond? Een teenageparty?

Wilt u meedenken hoe we de leefbaarheid van Zenderen kunnen vergroten, kom dan maandag 6 juli a.s. om 19.30 uur naar Sindron. Het is een avond om ideeën met elkaar te delen, een soort van brainstormsessie. Als u niet aanwezig kunt zijn, dan ontvangen wij graag een e-mail van u.
Wilt u dan in uw e-mail aangeven waar u behoefte aan heeft en of u zich eventueel wil inzetten als vrijwilliger?
Wellicht als één van de beheerders, wellicht om op projectbasis activiteiten te organiseren.
De e-mail kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zouden het erg waarderen als elk huishouden ons in ieder geval laat weten waar behoefte aan is.
Graag tot 6 juli!

Werkgroep Sindron