Skip to main content
ALGEMEEN

De wijkagent op bezoek

2 juni 2017

WijkagentOpBezoek

Dinsdagmiddag jl. was er een bijeenkomst waarbij de oudste parochianen waren uitgenodigd.
We zijn begonnen met een Mariaviering in de kerk waarna het samenzijn werd voortgezet in de kloosterzaal. Bij deze terugkerende bijeenkomst in de meimaand was deze keer de wijkagent aanwezig. Voor Zenderen is dat Richard Grashof.

Hij heeft verteld over veiligheid in en om huis en heeft ook de nodige vragen van de aanwezigen daarover beantwoord. Hij benadrukte dat ieder kan bijdragen aan de veiligheid, door bij het zien van vreemde zaken of strafbare feiten, contact op te nemen met de politie. Dat mag via het algemeen telefoonnummer maar ook via het alarmnummer 112 als het gaat om inbraak bijvoorbeeld of dreiging.

Het werd al snel duidelijk dat het erg op prijs wordt gesteld dat de wijkagent wat vaker zichtbaar aanwezig is in Zenderen. Het verhoogt het gevoel van veiligheid. Op een tegenvraag van de wijkagent of de bewoners/aanwezigen zich veilig voelen, blijkt dit toch niet altijd zo te zijn. Helaas zijn er mensen daadwerkelijk geconfronteerd met de gevolgen van inbraak en dat heeft grote gevolgen. De wijkagent geeft aan de komende tijd toch meer aandacht aan Zenderen te willen geven. Hij benadrukt dat hij altijd bereid is om in gesprek te gaan met de inwoners van Zenderen over veiligheid in en rond huis, of andere (politie)zaken.

Contact opnemen met de wijkagent Richard Grashof kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de website van de politie vindt u gegevens over de openingstijden van het politiebureau in Borne, in het gemeentehuis, www.politie.nl. Bij spoed of een strafbaar feit kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Anders het telefoonnuillmer 0900 88 44 Via dit laatste nummer kunt u ook vragen of Richard Grashof met u contact wil opnemen.

We mogen zeggen dat deze bijeenkomst niet alleen zeer informatief was, maar ook gezellig. En een welgemeend dank je wel aan Monique Mossel, Lidy Wolbers, Marion Hannink en Annie Besselink is zeker op zijn plaats.

Anita Oosterik