Skip to main content

Goede Doelen Week

Opbrengst 2023

Beste inwoners van Zenderen.

Goede doelen LogoEind september zijn weer vele collectanten druk geweest om alle adressen in Zenderen te voorzien van een collecte envelop. En deze ook weer opgehaald. Alle invulformulieren zijn geteld en de eindopbrengst is bekend!

In 2022, de allereerste editie, hadden we al een ontzettend mooi bedrag van bijna € 11.000 uitgekeerd naar de goede doelen. Dit jaar is het zelfs meer, en wordt er €11.803,41 uitgekeerd naar de goede doelen. De verdeling van de uit te keren bedragen ziet u hier.

Als stichting GDWZ zijn we ontzettend blij dat het tweede jaar ook een groot succes is. We willen alle inwoners van Zenderen hartelijk danken voor de giften. Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren

Daarnaast willen we alle collectanten, de tellers en de dames die de enveloppen hebben voorzien van de invulformulieren/informatiebrieven hartelijk danken voor hun inzet.
En ook de sponsoren die het ons mogelijk maken om zo weinig mogelijk kosten te maken zodat alle giften naar de goede doelen gaan.
Maxbord voor het leveren van 2 spandoeken, Agroservice Elferink, Aannemersbedrijf Braakhuis, Wennekink Groen, fam. Mulder en fam. Ter Keurs voor het plaatsen van de spandoeken. De VOX voor het drukken van de informatie brieven/invulformulieren. En het Sindron voor het beschikbaar stellen van de ruimte.

Geef samen voor elkaar!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Goede Doelen Week Zenderen