Skip to main content

Logo run bike runInschrijving start op 14 april

Vanaf zondagochtend 14 april kunnen deelnemers zich weer inschrijven voor de 29e OCON Run Bike Run, die traditiegetrouw tijdens de Melbuul’ndagen plaatsvindt. Dit keer zullen de fietsers en lopers op zaterdag 26 augustus door het centrum en het buitengebied van Borne razen.

Vorig jaar was het eerste proclamatiepunt van Prins Tom I en Adjudant Nico: dat er uit alle geledingen van de vereniging een afvaardiging deelneemt aan de Run Bike Run in Borne. En óf daar gehoor aan is gegeven. Maar liefst 16 teams en 4 individuele deelnemers hebben zich aangemeld vanuit Zenderen! En dan hebben we het nog niet eens over de geweldige vrijwilligers uit Zenderen die alle deelnemers veilig over het wedstrijdparcours hebben gebracht.

Dit jaar staat het niet op de proclamatie van Prins Tom II en Adjudant Martijn. Maar….. het zou natuurlijk super geweldig zijn als ook dit jaar een hele delegatie vanuit Zenderen mee gaat doen met de RBR. En aangezien Zenderen zelfs een eigen wielervereniging heeft, mogen zij natuurlijk helemaal niet ontbreken. Dus……vraag je buurvrouw, neef, zoon of tante en geef je op.

Nieuw dit jaar is een extra korte versie van de jeugd RBR voor kinderen t/m 12 jaar. Zij lopen 800 meter vanaf de start direct naar de wisselzone, rijden een rondje van 6,8 km en lopen tenslotte 1,3 km vanaf de wisselzone via de Oude Almelosestraat terug naar de finish. Goed te doen voor iedereen! Dit kan gewoon op je (cros)fiets. Een helm is wel verplicht!
In samenwerking met de Bornse kinderfysiotherapeuten en Bornse Sport zal ook een groep kinderen uit hun praktijk voor deze afstanden worden klaargestoomd.
De afstanden voor de oudere jeugd blijven: 1,9/ 12/ 2,1 km.

Je hoeft er niet voor op te blijven, maar het mag wel: op zondag 14 april om 0:00 uur start de inschrijving van de 29e OCON Run Bike Run Borne. Inschrijven kan heel gemakkelijk via de groene knop rechts op de website www.rbrborne.nl of rechtstreeks op www.inschrijven.nl
Wees er op tijd bij, want VOL = VOL