Skip to main content

briefhoofd bedankt

 

       Dank voor Carnaval 2020
       namens de Doldraejers

                                                 


Beste carnavalisten van De Doldraejers,

Een historisch carnavalsjaar zit erop!

Zo snel gaat het voorbij: twee weekenden waarin we maximaal feestvieren met iedereen die carnaval een warm hart toedraagt. En dat was dit jaar op meerdere manieren bijzonder: naast de Prins, Prins Martijn I, stond voor het eerst in de Doldraejers-geschiedenis een vrouw: Prinses Carmen! En wat hebben zij dat geweldig opgepakt dit jaar.
Samen met Jonkheer Mitch en Jonkvrouw Iris, maar ook met Jeugdprins Cas en Jeugdprinses Julia kunnen we stellen dat Zenderen zich van haar goede kant heeft laten zien!

Zelfs toen de optocht niet doorging door de storm die heel carnavalvierend Overijssel die dag parten speelde, kwamen jullie in grote getalen naar de tent. En dat doet ons enorm goed. Er wordt door zoveel enthousiastelingen moeite gedaan om wagens te bouwen, loopgroepen te vormen en individuele acts te bedenken, dat de teleurstelling stevig was.
Gelukkig hebben we dat omgezet in een gezellige middag.

Onze dank aan iedereen die ook dit jaar weer aan carnaval in Zenderen heeft bijgedragen - op welke wijze dan ook -, omwonenden die begrip hebben getoond voor alle festiviteiten, vrijwilligers die zich op allerlei momenten inzetten en de sponsoren die hun steentje hebben bijgedragen. Zonder jullie is er geen carnaval in Zenderen: bedankt!

Met carnavaleske groet,
Bestuur van C.V. De Doldraejers