Misintenties

MisintentiesDoor de lock-down hebben we geen vieringen gehad en zo zijn ook de gevraagde misintenties vanaf zondag 3 januari niet gelezen.
We hebben besloten, om de intenties die al door u zijn doorgegeven en die bij ons bekend zijn, worden gelezen in de eucharistieviering op zondag 28 maart.
Dit is Palmzondag en wij hopen en verwachten dat dit de eerste viering is, in aanwezigheid van parochianen.
De intenties zullen vooraf worden opgenomen in de VOX.
In de komende vieringen die gepland zijn op zondag 28 februari en zondag 7 maart worden geen misintenties gelezen.

De intenties voor de onlangs overleden parochianen en bij gelegenheid van een eerste jaargedachtenis worden meegenomen naar een bijzondere viering na Pasen, waarbij ook de betrokken families worden uitgenodigd. Zij worden hierover nader geïnformeerd.

Misintenties en aanmeldingen vieringen
Voor het aanmelden voor een viering en het opgeven van misintenties kunt u, zoals voor de Lock down, terecht bij het parochiesecretariaat, op dinsdag- en donderdagmiddag. Echter, de ruimte is er beperkt. Als er meerdere personen zijn, is het lastig de anderhalve meter afstand goed te waarborgen. Vandaar dat we u het volgende willen verzoeken:

Wilt u zoveel mogelijk gebruik maken van de mail of telefoon om intenties door te geven en/of u op te geven voor een viering?

Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het telefoonnummer is: 06-81730704
Op de website van de parochie, www.parochiezenderen.nl kunt u alle formulieren (aanmelding en opgave intenties) downloaden en ook versturen.

U mag een aanmeldformulier/ opgave intenties natuurlijk ook in de brievenbus doen bij het parochiesecretariaat.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Mede namens de medewerkers van het parochiesecretariaat.