Skip to main content

Parochie Zenderen

Uit het Parochiebestuur: Nr 42

Berichtgeving uit onze vergadering van 28 september 2023

  1. Voortgang toekomstgesprekken
    Op 25 september hebben wij een goed gesprek gehad met het dagelijks bestuur van de Ned. Karmelieten. Op 13 oktober hebben wij een vervolggesprek met Vicaris R. Cornelissen, met pastoor J. Jansen en een afvaardiging van onze buurtparochie. Na dit laatste gesprek hopen wij voorzichtig met conclusies te kunnen komen.

  2. Gesprekken met Elisaparochie
    Onze penningmeester gaat in gesprek met de penningmeester van de Elisaparochie i.v.m. de uren inzet van het pastoraal team.

  3. Nieuwe kerkhofbeheerder
    Kerkhofbeheerder Peter Woolderink heeft een functie elders gekregen. Het bestuur en het pastoraal team gaan in gesprek met de nieuwe kerkhofbeheerder de heer Rob Veldhuis over de beheerstaken van ons kerkhof.

  4. QR-code
    Achter in de kerk komen bordjes te hangen waarop QR-codes staan, die het mogelijk maken via telefoon een financiële bijdrage c.q. donatie aan onze parochie te geven. Van deze mogelijkheid wordt in deze moderne tijd steeds meer gebruik gemaakt.

  5. Kerkradio
    De kerkradio wordt opgeheven. Parochianen kunnen gebruik maken van de “stream-diensten” in onze kerk, die al enkel jaren worden aangeboden. Onze penningmeester gaat contact opnemen met de parochianen die nog aangesloten zijn bij de kerkradio om de nieuwe manier van stream-diensten te introduceren.

  6. Kerkhof
    Met de speciale vrijwilligersgroep hebben wij op het kerkhof gekeken naar de plekken voor de nieuwe asbestemmingen, die komende maand geplaatst gaan worden.

Het parochiebestuur