Skip to main content

Parochie Zenderen

Uit het Parochiebestuur: Nr 43

Berichtgeving uit onze vergadering van 26 oktober 2023

  1. Het kerkhof
    Zoals u wellicht hebt gezien zijn de werkzaamheden in volle gang m.b.t. de vernieuwing van ons kerkhof. Ons bestuur heeft de nieuwe tarieven vastgesteld m.b.t. het bijzetten van urnen in de nieuwe asbestemmingen. Als de werkzaamheden zijn afgerond, zullen wij u hierover nader informeren. Ook zal het Regelement Kerkhof Zenderen naar aanleiding hiervan, worden aangepast. Deze moet uiteraard nog ter goedkeuring voorgelegd worden aan het

  2. Voortgang toekomstgesprekken
    Op vrijdag 13 oktober heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Vicaris Cornelissen, pastoor Jansen en een bestuurder van HJJ van Borne/Hertme en ons bestuur. N.a.v. dit gesprek is besloten, dat er concrete zaken worden onderzocht  om het traject van samenwerken met buurtparochies Borne/Hertme  in gang te zetten. Natuurlijk houden we u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen en zal er t.z.t. een informatiemoment worden gehouden.
    Daarnaast vindt er komende maand een vervolggesprek plaats over de concredita-status van onze parochie tussen de Vicaris, de Provinciaal en de pastoor Ton van der Gulik.


Het parochiebestuur