Skip to main content

Parochie Zenderen

Vormselvoorbereiding

Door de toekomstige fusie van onze parochie met de HH. Jacobus en Johannes parochie zal de voorbereiding op en toediening van het Heilig Vormsel het komende jaar niet meer in Zenderen plaatsvinden, maar samen met de vormelingen van Borne en Hertme. Vandaar dat we de oproep tot opgave uit de Kerkwijzer van HH. Jacobus en Johannes hierbij willen melden.

Het heilig Vormsel gaat weer van start na de zomervakantie!

VormselkrachtWeet u nog dat uw kind is gedoopt? En de Eerste Communie heeft gedaan? U heeft hiervoor gekozen om deze bagage mee te geven, omdat u dat zelf als waardevol en bijzonder heeft ervaren.

Nu zit uw kind in groep 7 en gaat volgend schooljaar naar groep 8. Uw kind ontwikkelt steeds meer eigen talenten, maakt steeds meer eigen keuzes en krijgt steeds meer eigen verantwoordelijkheid. Voor kinderen die volgend jaar in groep 8 zitten en hoger bieden wij een volgende stap aan op de weg van geloven: het heilig Vormsel. In de voorbereiding op het heilig Vormsel willen we in een aansprekend en afwisselend programma van zes bijeenkomsten ontdekken wat dit inhoudt.

Vanaf begin september gaan we met u en uw kind op weg, en gaan we in op “The power en the spirit” die je daarvoor nodig hebt. De vormselviering is dit jaar op zondag 24 november in de Lambertusbasiliek in Hengelo.

Opgave voor het Vormsel bij Bernadette Morskieft of Laurens van Urk van het secretariaat van het pastoraal team.
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 074-3492212

Werkgroep Vormsel Diaken James Keuben en pastoraal werker Annet Zoet