Skip to main content

Parochie Zenderen

Voorbereiding op de Eerste Heilige Communie

EHC 2025De voorbereidingen op de Eerste Heilige Communie zullen plaatsvinden vanuit de gefuseerde parochie, niet meer hier in Zenderen. De voorbereiding zal op zondagmorgen plaatsvinden, niet meer door de week na of onder schooltijd.

Elke eerste zondag van de maand is er in Borne in de St. Stephanuskerk en in de Stefans-Hof familiezondag:
om 9.30 uur beginnen we met catechese voor de kinderen in groepen naar leeftijd: voor kinderen van 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar, 13+ jaar. Ook voor ouders is er catechese. Om 10.30 uur is er pauze en om 11.00 uur vieren we samen de Eucharistie, waarbij kinderen mogen meehelpen. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij koffie met iets lekkers.

Kinderen die worden aangemeld voor de Eerste Heilige Communie doen tijdens de Familiezondagen mee met de catechese voor kinderen van 7-9 jaar. De eerste Familiezondag is op zondag 3 november en begint om 9.30 uur. Daarna telkens de eerste zondag van de maand.
Wilt u dat uw kind mee gaat doen aan de voorbereidingen op de Eerste Heilige Communie, dan kunt u uw kind aanmelden door te mailen naar het Secretariaat van het Pastoraal Team, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de naam van uw kind, de school waarop uw kind zit en uw woonplaats. U ontvangt dan een mail met het opgaveformulier, dat u vóór 8 oktober a.s. ingevuld terug kunt sturen. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor de informatieavond.
Mocht u nog vragen hebben over het bovenstaande, dan kunt u contact opnemen met het Secretariaat van het Pastoraal Team 074 - 349 22 12 (dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur)

Met vriendelijke groet,
Diaken James Keuben,
Pastoraal werker Annet Zoet.